Amir & Khalil: Zahra's Paradise *** 

Tästä oli sisko lokakuussa jo kirjotellu, ja mie päätin ottaa suosituksesta vaarin. Oon ruvennu tilailemaan vissiin vähän enemmänkin näitä sarjakuvia, kun vähintään kerran kuussa tulee joku isompi opus tilattua. Sain tän Zahran bookdepositorystä kovakantisena muistaakseni 12 eurolla, eli jos tää yhtään kiinnostaa, ni kurkatkaa sieltä. 

Zahran paratiisissa Iranilainen 19v junnu katoaa mielenosotuksessa, ja sarjakuva keskittyy omaisten toimittamaan pojan etsintään. Mukana politiikkaa etc. Tykkäsin ja suositan.

Abirached, Zeina: Pääskysen leikki ***

Sarjakuvatarina Libanonin sisällissodasta, kirjottajan lapsuudesta. On muuten syntyny samana vuonna ko mie(!). Jos tykkää Satrapista, Zahran paratiisista tai Joe Saccosta, tykkää todennäkösesti myös tästä. Eli tsekatkaa.

... 

ja luin mie vielä yhen kirjanki pitkästä aikaa. 

 

Parkkinen, Jukka: Suvi Kinoksen seitsemän enoa ***

Joku kaveri joskus kehu näitä Suvi Kinoksia. Miulla oli jonkunnäkönen ennakkokäsitys näistä, mutten ollu aiemmin livenä Suvi Kinos-kirjoja nähny. Nyt törmäsin kaverin kirjahyllyssä yhteen, ja lukasin sen siinä illan mittaan (olin varmaan hyvää seuraa). Viihdyttävää huumoria, varmaankin sopii pienemmilleki ko miulle. Luulis uppoovan johonkin esiteineihin myössii.

 

.mikkeri suosittaa