Siskon työt, niin mielenkiintoisia kuin ovatkin, ovat haitanneet pahasti harrastamista ja varsinkin lukemisten kirjaamista. Viivi ja Wagner -muistikirja saa kätkeä sisäänsä lyijykynäraapustuksin luetut kirjat, tänne tulee pelkkää listaa hieman tähditettynä. Kolomesta nollaan tähtiä, jossa *** on parhautta merkkaava.

Pearson, Mary E.: Kuka on Jenna Fox? *** Nuorten kirja. Jenna herää onnettomuuden jälkeen eikä muista mitään. Videoiden avulla hän yrittää palauttaa mieleen tapahtumia, mutta hämmästyy, kun huomaa muistavansa asioita, joita normaalisti ei muisteta. Selviää, että Jennan isä, joka työskentelee geeniteknologian parissa, on halunnut säilyttää lapsensa elävien kirjoissa keinoista piittaamatta. Huippuvinkkauskamaa yläkouluun.

Musturi, Tommi: Ensimmäinen Toivon kirja, Toinen Toivon kirja ja Uni Toivosta, sarjis, en muista.

Huumoria ympäri maailmaa, novellikokoelma ***

Ojanen, Soila: Petos paketissa. ** Nuorten kirja. Yläkoulun käytävillä liikkuu kummia paketteja ja paras ystävä katoaa.

Rannela, Terhi: Amsterdam, Anne F. ja minä. Nuorten kirja. En oikein pääse Rannelan ajatuksen juoksuun mukaan, äiti on liian kaveri tytölleen. Ehkä tällaista on, mutta ei mua sytyttänyt

Valtonen, Hilja: Neiti talonmies. *** Moneskohan lukukerta? :)

Abouet, Marguerite & Oubrerie, Clement: Aya. Elämää Yop Cityssä. *** Huippusarjis afrikkalaisesta elämänmenosta.

Gayle, Forman: Jos vielä jään.*** Nuorten kirja. Suunnitelmat jatko-opiskelemaan lähtemisestä toiselle puolelle maata, poikaystävän jääminen, auto-onnettomuus, perheenjäsenten kuolema, jaksaako jäädä? Kenen vuoksi, minkä takia? Huippuvinkkauskamaa yläkouluun.

-sisko

ps. joka oli miettinyt tahollaan ulkoasuremonttia.. ja kiittää