Kirsti Kuronen on Vili Voipion salanimi. Vili Voipio -kirjoissa Vili kertoo elämänsä mokat. Ulvoo ja unelmoi -teoksessa Vili tuumaa, että noloimpien juttujen paljastaminen saa riittää ja kirja jääköön vimeiseksi Voipio-kirjaksi. Niin viimeiseksi, ellei häneen yhteyttä ottanut oikea Kirsti Kuronen päätä tehdä jatko-osia. Kuronen, joka väittää kirjoittaneensa kaikki Voipiot? Ihme tyyppi Vilin mielestä. Arttukin yrittää tehdä osansa ja kirjoittaa Vili Voipiota, mutta Artun kirjoittaman luvun perusteella hänelle voi suositella jotakin muuta uraa.

Vili on breikkaava 15-vuotias, jonka paras kaveri on Arttu. Aada on hänen kaverityttönsä, josta toivottavasti tulee tyttökaveri ja jopa tyttöystävä. Vili joutuu noloihin tilanteisiin, jotka teoksessa revitellään kaiken kansan luettavaksi, mutta kerran myös Aada joutuu noloon tilanteeseen Vilin kotona.

Vili pääsee breikkiopettajansa avustajaksi alkeisryhmään. Muuten iloinen asia, mutta alkeisryhmässä on Artun pikkusisko Nippeli, joka tahtoo Vilin opastuksella opetella vaikeimmat temput hati alkuun. Vappureissu kavereiden kanssa Pupun luo saaristoon tarjoilee monta yllätystä Vilille.

-sisko