Pariskutna toteuttaa vuosikymmenien haaveen ja ostaa unelmien talon maalta rauhalliselta paikalta. Heidän unelmansa on toteutumassa, ei kiirettä, ei ihmisiä ympärillä, lupa tehdä mitä itseä haluttaa. Talolla on vain yksi naapuri. Naapuri tulee kylään hetimiten, kun pariskunta on asettunut paikoilleen.

Kohteliaisuusvierailu, he ajattelevat ja yrittävät olla ystävällisiä kovin hiljaiselle naapurille. Mutta yllättäin naapuri saapuu huomenna ja ylihuomenna ja joka ikinen päivä. Aina tasan kello neljä ja lähtee kello kuusi. Eikä naapurilla ole koskaa asiaa, hän istuu jurona ja odottaa, että hänelle jutellaan. Hänen omat vastauksensa ovat yksisanaisia tai pelkkiä murahduksia ja silmänmulkaisuja.

Hyvin kasvatettu pariskunta ei osaa sanoa naapurille, ettei seura miellytä, eivätkä osaa olla avaamatta ovea. Lopulta he alkavat odottaa pelolla iltapäivää ja kello neljää niin että se alkaa hallita heidän elämäänsä jo aamupäivästä lähtien. Ymmärrettävästi tilanne räjähtäälopulta käsiin ja mikä vaikutus sillä onkaan?

sisko tykkäs.