Mikkeri toi lainaksi nuita sen mainostamia sarjakuvia. Eikä kyllä mainostanut suotta.

Minäkin annan Saccon Palestiinalle ***
Vähän meinasi oma tynnyri huojua ja pumpulit sotkeentua kun tuota luin. SItä täällä lintukodossa kun asustelee, niin ei tiedä pahasta maailmasta mitään. (ja toisaalta hyvä niin!)

SIt oon lukenu vähän kevyempääki,

Enni Mustonen: Lapinvuokko **

 
Aika peruskamaa Mustoselta. OIkeastaan odotan erityisen mielenkiinnolla kirjasarjan toistaosaa, joka on sekin kyllä ilmestynyt, mutta ei vielä käsiini sattunut.
Tässä seikkaillaan sodan aikaisessa lapissa, mikä on alueena uusi valtaus Mustoselta, mutta juonikuvio oli jotenkin niin ennalta arvattavissa kun on Mustosensa lukenut :)

Lapsille on tullut luettua usempikin iltasatu, mutta kaikki kirjaamiset on jääneet kirjaamatta. 


Roald Dahl: Iskä ja Danny maailmanmestari ***

Sisko aloitti muksuillemme tämän kirjan lukemisen (joka myös me Salamestarit nimellä on aiemmin tunnettu) ja pitihän minun lukea kirja tietysti lapsille loppuun. Ja aina ja uudelleen Dahl valloittaa. Vaikka kuinka monesti olisit kirjan lukenut niin aina se on yhtä mukaansatempaava.

Tätä ennen luettiin Elina Aron Taikatempputie 5. **
Joskus pikkutyttönä on tullut kirja luettua ja niinpä me luettiin se lapsien kanssa iltasaduksi kun osu käteen omasta kirjahyllystä. Ihan luettava.

Pauli Matikainen: Mustakäsi koulunpenkillä *** ja Meidän Kesäloma ***

 (Pöllin kuvan geocachingin sivuilta, älä Pate pahastu)

Paten tyyli on vain niin hyvä! Tykkäsin muksuna jo näistä valtavasti (terveisiä vain sille yläasteen äikänmaikalle joka arvosteli aikanaan mustakäsi kirjoja tytöille sopimattomiksi. Velipoikani joka ei ikinä lukenut kirjoja piti tehdä kouluun kirjaesitelmä. Suosittelin hänelle jotain mustakäsi kirjaa ja hän saikin kirjan luettua, mikä oli hieno saavutus. Opettaja oli epäillyt vähän että liekkö tuota olet edes lukenut kirjaa ja sitten sitä, että tämä lienee vähän tämmöinen poikien kirja, että tuskin tytöt tykkää. Velipoikani oli sanonut että ainakin mun pikkusisko tykkäsi.(velipoika oli 8lk ja ite olin 7lk!) Niin opettaja oli pitänyt mua lapsellisena. ??!! Haloo. Ehkä mää oon sitä edelleenkin, kun edelleen tykkään näistä! ) Meillä näille kirjoille hihittelee niin vajaa 5v likka kuin äiti (vähän enemän vuosia)