Canales/Guarnido: Blacksad 1-3 

Nää sarjikset on tullu lukastua tässä viimisen puolen vuoden aikana. Niputetaan nyt yhteen nippuun ja sanotaan niistä muutama sana: ihan jees. Päähenkilö on iso musta kissa, John Blacksad, joka tutkii aina jonkinlaista murhaa tai muuta vastaavaa konnantyötä. Pikkasen tuli Ankardo mieleen (A tosin on kakkaa, toisin kuten B), ko kaikki hahmot on 2 jalalla käveleviä eläimiä. Blacksad kakkosessa oli hauskahkoa pelailua turkin värillä, kun vitivalkoset jääkarhut, lumikot etc ei sietäny tummaturkkisia ötököitä. Suositan näitä.

Faber, Michel: Lihaa ja verta

Leidi kyttää liftareita autoillessaan ja vie ne sit maatilalle. Paitsi et leidi onki avaruudesta tullu otus joka vie ne syöttiläiks ja sit ne pistetään lihoiks. En tykänny yhtään.

King, Stephen: Revolverimies (Musta torni 1)

Kaveri suositteli näitä, ja miulla oliki yhen mustan tornin menevä aukko sivistyksessä. Kipasin kirjastosta tän ekan osan, ja se tuli luettua kertahotkasulla. Ajoittain ihan mielenkiintosen olosta, mut osittain paikallaan junnaavaa ja hitusen överiks menevää. Pitääkö vai ei? Pitää varmaan lukee lisää näitä, kertokaa työ kannattaako :P

Rimminen, Mikko: Nenäpäivä

Syrjäytyneen leidin epätoivosesta räpiköinnistä kertova opus. Osas herättää myötähäpeää ja myös semmosta "en haluu lukee ko se taas kuitenki mokaa"-tunnetta, mitä kirjat harvemmin onnistuu tekee. Tykkäsin ja suositan.

.mikkeri