Kannattais kirjottaa heti tänne ylös lukemansa kirjat eikä raapustaa niitä lapulle. Mun tärkeä kirjanlukemislappunen on nimittäin kadonnut.

Olen lukenut useitakin kirjoja tuon kesäkuun alun jälkeen, mutta en todellakaan enää muista mitä kaikkea.  Jotakin nuortenkirjojen listantynkää yritän kerätä hataran muistin ja muutaman löydetyn lainakuitin avulla.

Carl Barksin kootut osat VIII, XVIII ja XXVIII. Sarjakuvia. Barksin kaikki ankkatuotanto kootaan kronologiseen järjestykseen kansien väliin. Osat ilmestyvät pikkuhiljaa, nämä ovat ilmestyneet tänä keväänä. Näitä on mielenkiintoista lukea, sillä nämä kertovat taustoja Barksin ankkasarjoihin. Kustakin teoksesta voi päätellä onko ankkataiteilijalla ollut luovemmat ja/vai kiivastahtisemmat työvuodet vuorossa.

Tihinen, Mimmu: Virkkusen viisitoista valetta. Nuortenkirja, joka kertoo seiskaluokkalaisesta Virkkusesta, joka muuttaa juuri yläkoulun kynnyksellä uudelle paikkakunnalle. Vanhat tutut kaverit jäävät, mutta heistä parhaaseen Virkkunen on yhteydessä sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Uusien kavereiden saaminen ei ole välttämättä yksinkertaista murkkuikäiselle. tykkäsin.

Campbell, Guy: Poikien kirja : sankarin selviytymisopas. Esiteini-ikäisille pojille. Ehkä? Ei iskenyt minuun sekavuutensa vuoksi. Mukana oli asioita liian laidasta laitaan, tosia ja epätosia, zombien hyökkäyksestä selviytymisestä miten kantaa joku turvaan -ohjeisiin.

sisko