Kesäkuu

Mäkelä, Timo: Rooma ,**½ sarjis

Mazzatini, Margaret: Älä liiku, en muista kyllä yhtään!

Piispanen, Ritva: Kirjaston johtamisen salaisuudet: Seniori-ikäisten kirjastonjohtajien hiljaista tietoa. hmmm. hmmm. kesyesti toimitettuja katkelmia haastatteluista tai jotain. Nimi lupas enemmän kuin sisältö antoi

Pihlajaniemi, Anna: Adoptiomatka *** Luin jo blogina ja itkin mukana kun luin nyt kirjana.

Heinäkuu

McCall Smith, Alexander: Teetä ja sympatiaa (Mma Ramotswe jälleen. Ei vetänyt, McCall vetää pieniä muutoksia edelliseen teokseen ja pukkaa uutena uunista ulos. Liian itsevarmaa, vaikka kuinka esittelisikin rauhallista afrikkalaista elämänmenoa.)

Roberts, Nora: Jotain vanhaa (kartanohäiden leipuri) perus-roberts-höttöä

Tropper, Jonathan: Kuinka lähestyä leskimiestä *** roisia huumoria, suositan mikkerille

Mustonen, Enni: Mäntykosken Anna, jotain omasta hyllystä rannalle. En vie kirjaston kirjoja sinne, enkä kyllä kaikkia omiakaan. Muksut lori ja äitikin viihty kohtuuvella.

Nicholls, David: Sinä päivänä*** Emma ja Dexter, Dexter ja Emma 20 vuotta, Tätä on jo blogeissa ja arvosteluissa hehkutettu. Suositan Sanelma!

Linnankivi, Marja & Levonen, Terttu: Kekkosten miniänä, Ihan jees, en ole kauheasti Kekkoseen/aikaansa tutustunut. Mielenkiintoinen näkökulma.

Roberts, Nora: Jotain uutta (kartanohäiden kuvaaja) perus-roberts-höttöä

Mustonen, Enni: Metsäkukkia asfaltilla, jälleen rantalukemista

Haddon, Mark: Harmin paikka, en suosita, sekoisä, petturiäiti, petturitytär Katie ja homopoika Jamie sekä yritys järjestää Katien häät, kun vanhemmat eivät hyväksy sulhasta eivätkä pojan homoutta..

Radge, Anne B: Satunnaista seuraa **

Stoppelman, Gabriela & Hardmeier, Jorge: Edgar Allan Poe vasta-alkajille ja edistyville *** Poen elämä sarjakuvamuodossa. hyvä.

Pulkkinen, Riikka: Totta ***, Jotenkin oon koko ajan sekottanut pulkkisen Kähköseen (kysykää vain miksi?) enkä ole tarttunut näihin. Ajattelin, että kun ovat koko ajan kierrossa, että nappaanpa sopivassa välissä käsiin. Ja hyvä että nappasin. Nyt on Rajakin varattuna. Tykästyin todella. Suositan Sanelmalle.

Tropper, Jonathan: Seitsemän sietämättömän pitkää päivää **(*) Jos pitää roisista osin mustasta huumorista..

siskon kesäkirjat on siis olleet lähinnä kevyttä hömppää ja roisia huumoria.. Katotaan mitä syksy tuo tullessaan. Varauslista on ainakin pitkä.