eletään ja siskon elokuu näyttää tältä:

Valtonen, Hilja: Opettajan villikko ***

Eräpäivä! Voimasanoja kirjastosta. Nuorkirjastolaisten pamfletti *** Raflaavat ilmaisut, mutta TOSI paljon ajattelemisen aihetta.

Nopola & Nopola: Risto Räppääjä saa isän ***

Johnson, Spencer: Kuka vei juustoni? Kesytä muutosvastarintasi - löydä rohkeutesi työssä ja elämässä **½ Kaiken amerikkalaisen blingblingin alla piilee juusto :)

Valtonen, Hilja: Omakehu ***

Yukimura, Makoto: Planetes, osa 1 *** Avaruusmagnaa roskankerääjistä, niin hyvä että piti ostaa kakkososa kaupasta ja ostan varmaan ykkösenki jos vielä jostain löydän

Parvela, Timo & Sinkkonen, Jari: Kouluun: Ekaluokkalaisen vanhemmille *** Siis jos Parvela ja Sinkkonen kirjottaa yhdessä kirjan ei tulos voi olla muuta kuin loistava, suositan kaikille koululaisten vanhemmille!!

Otsamo, Pentti: Väliaikatietoja ** Lapsiperhesarjista (Mutta ei voita Himasia..)

Pulkkinen, Riikka: Raja *** Rakkaimmalleen lupaa kaiken, välillä itketti, tosi hyvä. Sanelmalle

Leino, Katariina: Sirkusprinsessa * Nuortenkirja, joka olis vaatinu tiukkaa kustannustoimittajaa, Lukioikäinen tyttö vaikuttaa välillä naivilta 10-12 vuotiaalta. Äiti heiluttelee peittoja ja puskia millon kenenkin kanssa eikä huomaa kuin itsensä ja lopuksi SPOIL spoil: tyttö rakastuu puumaäidin nuoreen poikaystävään ja äiti löytää heidät samasta sängystä. Ja lopuksi Ranskassa asuva isä, joka ei ole pitänyt yhteyttä vuosikausiin lähettää sopivasti tyttärelle matkaliput ja pyytää luokseen. huoh. Ennalta arvattava, mikä ärsytti, koska aihe vaikutti hyvältä siis narsistiäidin ja tyttären suhde ja tytön selviäminen omaan elämään narsistiäidistä huolimatta.

Thompson, Jason: Kirjan uusi elämä: Tee kirjan kansista ja sivuista kauniita esineitä *** Mielenkiintoisia nettisivulinkkejä taiteilijakirjoihin

Glattauer, Daniel: Kun pohjoistuuli puhaltaa *** Tää oli niin hyvä että jään odottamaan jatkoa Leon ja Emmin vahingossa alkaneeseen sähköpostitarinaan. Suositan!

Lee, Janice Y. K.: Pianotunnit **½ HongKong 1943: Will, Trudy ja 1953: Will, Claire, Martin

Huttunen, Terhi: Kirjastoaineiston ekologinen jalanjälki. Ajattelemisen aihetta tässäkin.

-sisko

ps. Vinkatkaa mulle hyvää lukemista. Nyt on sattunut muutama tosi hyvä kirja, jotka ovat imaisseet mukaansa, tempoilen ja yritän löytää lisää. Tässä kuussa siis Pulkkisen Raja ja Glattauerin Kun pohjoistuuli puhaltaa. Viime kuussa Pulkkisen Totta, Nichollsin Sinä päivänä ja Tropperin Kuinka lähestyä leskimiestä.