Jatko-osa Huumaa-teokselle. Manhattanilaissisarusten elämä jatkuu. Elizabeth on "kuollut", koska ei tahtonut naimisiin seurapiiriprinssin Henryn kanssa, vaan tahtoi mieluummin elää perheensä ajurin Willin kanssa. Will häipyi Kaliforniaan rikastumaan ja Elizabeth ryntäsi perässä ovelan kuolemasuunnitelman jälkeen. Sisar Diana ja Henry ovat rakastuneita toisiinsa, mutta he eivät voi ajatella säädyllisyyden vuoksi avioliittoa. Paitsi että Diana tietää Elizabethin olevan elossa..

Niin saippuaa kuin olla voi, mutta koukuttavasti kirjoitettu. 1800-luvun lopun Manhattan ja siellä elävät ihmiset, heidän tapansa ja luokkayhteiskunta piirtyvät selkeinä mieliin. Rikkaiden täytyy näytellä viimeiseen asti rikkauttaan, vaikka olisivat köyhtyneet. Tarpeeksi hyvä huijari ja asioista selvillä oleva raivaa tiedoillaan tietä piiasta kuohukermaan. Seurapiiritapojen takana tapahtuu kaikenlaista, pääasia on ettei jää kiinni.

Pinnan alta kuultaa 1800-luvun lopun elämä. Lukiessa ihmettelee, kuinka erilainen maailma onkaan ollut vain reilu 100 vuotta sitten. Odotan jo seuraavaa osaa, niin koukuttava oli loppu. :)

-sisko