Kirjasarja, jota kuolasin jo silloin, kun oli ennakkomainokset Aku Ankassa. Siis että kaikki ankkamestari Barksin kuvittamat, käsikirjoittamat ja niiden yhdistelmät kovissa kansissa saatesanoineen on  melkein enemmän kuin ankkafani voi toivoa.

Copypastea osoitteesta www.carlbarksinkootut.fi:
"Carl Barksin kootut -sarjan painos on rajallinen. Myynti lopetetaan marraskuussa 2006, eikä uusia tilauksia sarjalle enää oteta. Yhden kolmen kirjan kotelon hinta on 180 euroa + postitus- ja käsittelykulut. Sarjaan kuuluu kymmenen osaa, yhteensä 30 kirjaa."

Siis ei mitään mahiksia tilata noilla hinnoilla.. :(. Mutta kirjastosta?! Mietin vain, moniko kirjasto on raskinut tilata teokset kokoelmiinsa? Onneksi Raahen kirjasto on!

Ja ensimmäinen teos oli hieno. Tykkäsin artikkeleista, joita oli sarjojen välillä. Ensimmäisessä kirjassa oli myös sarjoja, joita en ollut ennen lukenut, vaikka kaikki vanhat Barks-kootut olen lukenutkin. Barksin sarjoilla on kyllä tahkottukin rahaa, siksi samat sarjat niissä toistuvat eri kansissa. (Aku Ankan juhlasarjat ja sitten ne Barksin sarjat teemoittain julkaistut teokset kuten Rötös ja rangaistus, Kummajaisia ja kuu-ukkoja.)

Mutta siis tämä teos oli upea ja toivottavasti seuraavat ovat yhtä upeita.

-Sisko- *ihastuksissaan*