Tanizaki, Junichiro: Avain ****

Kaltenborn, Bendik: Ei muistikuvaa (sarjis, ei muuta muistikuvaa :)

Carre, Lilli: Korpi-Peten kootut (sarjis) ****

Björk, Marja:Posliini * (En oikein tiedä mitä tuumata tästä kirjasta, kyse siis pedofiliasta. Maalaistytön koti särkyy ja tyttö on paljon tätinsä ja hänen miehensä luona Helsingissä. Tädin mies rakentaa suhdetta tyttöön pikkuhiljaa. Minulle jäi älyttömän likainen olo, ehkä tytön mielenmyllerryksiä ei kerrottu tarpeeksi, sain kuvan, että hän oli lähinnä pettynyt, kun kasvoi aikuiseksi eikä setä enää rakastanutkaan häntä... yök, en suosita)

Volle, Karstein: 100 tosiasiaa maailmalta (sarjis) *****

O'Keeffe, Lind: Kengät: Avokkaiden, saapikkaiden ja sandaalien kunniaksi ****

Jacobbi, Paola: Haluan nuo kengät ***

Roetzel, Bernhard: Täydellinen herrasmies. Klassisen miestenmuodin käsikirja. ***** Viisi tähteä, koska kirja on kirjoitettu (ainakin suomennettu) mahtavan kuivakkaaseen, virallisen kuuloiseen tyyliin. mm. Parturilla "...Monissa Euroopan kaupungeissa on onneksi vielä jäljellä perinteisiä partureita, jotka tarjoavat asiakkaille oikeaa parranajoa ja ajatonta hiustenleikkuuta. Yleensä nämä parturit ovat miehiä. Se käy yksiin vanhan kirjoittamattoman säännön kanssa, jonka mukaan aito herrasmies sallii vaimonsa lisäksi ainoastaan lääkärinsä, vaatturinsa ja parturinsa koskea itseensä."

Homer, Karen: Mitä naisen tulee tietää kengistä ***** Hauskasti kirjoitettu opas naisille löytyi uutuushyllystä ja tämän kaveriksi hain noita muita muotiin/pukeutumiseen liittyviä kirjoja.

-sisko