Lisää lukuja:

Aho, Juhani: Rautatie

Istuin olkkarin kiikkutuolissa ja kattelin kirjahyllylle päin. Huomion kiinnitti yks kirja, jonka selkämyksessä ei lukenu sen nimeä. Tarkistin, ja muistinkin. Olin saanu tän synttärilahjaks joskus 3-5 vuotta sitte, enkä ollu sen koommin muistanu tätä teosta omistavani. Lukasin nyt puolittain velvollisuudentunnostsa suomalaista kirjallisuutta kohtaan. Ihan ookoo kirja.

Gaiman, Neil: Hämähäkkijumala

Luin Gaimanin Neverwheren joskus ajat sitten, ja tykkäsin kovasti. Nyt kirjastossa käydessä yritin kuumeisesti pohtia miun "lukulistaa", ts. listaa niistä kirjailijoista ja kirjoista, jotka oon joskus yrittäny muistaa vastasen varalle. Gaiman putkahti jostain mieleen, ja kävinki nappaamassa yhen kirjan luettavaks. Tässä kirjassa on vähän samanlaista ideaa ko Neverwheressäki - tavan tallaaja joutuu omituisten tapahtumien keskelle. Tykkäsin, ja tilasinki nettikaupasta pari Gaimania lisää omaan hyllyyn.

Isomäki, Risto: Sarasvatin hiekkaa

Tänki mie nappasin samalla reissulla. Pääasias uteliaisuudesta. Olin lukassu tästä tehyn sarjiksen ja tykänny kovasti, ja nyt halusin nähä millanen tää on kirjana. Ei yhtä hyvä :/ Dialogi oli paikkapaikoin aika epätasasta laadultaan ja uskottavuudeltaan. Lisäks kaikki naiset oli nuoria ja USKOMATTOMAN KAUNIITA (jopa tiedenaiset, eiks niitte nyt ainaki kuulus olla rumia HÄ?). Tarinana kuitenki ihan jees.

Lutes, Jason: Berliini - kivikaupunki

Weimarin tasavallan aikasesta Berliinistä kertovan 3-osasen sarjakuvasarjan eka osa. Tykkäsin kovasti ja suositan!

tämmöttös tällä kertaa. Turku kiittää ja kuittaa.

.mikkeri