Sacco, Joe : Safe Area Goražde *** 

Saccon toinen, ehkä vielä Palestiinaa raskaammalla aiheella varustettu sarjakuvateos. Sacco kävi Balkanilla haastattelemassa ihmisiä Jugoslavian hajoamissodista, ja teki siitä tällaisen. Suosittelen jos haluat menettää uskosi ihmisyyteen. Mainostetaan vielä, et bookdepository.co.uk -nettikaupasta irtoaa kotiinkuletuksineen muistaakseni 12 eurolla. Ei paha tämmösestä 300-sivusesta tiiliskivestä. Oli vielä (miun mielestä) parempi ko Palestiina. 

Delisle, Guy: Burma Chronicles *** 

 

Delisle, Guy: Pyongyang ***  

Nää Delislen kirjat seuraa samaa kaavaa ko toi miun aiemmin lukemani Shenzhen... Tekijä joutuu/pääsee komennukselle johonkin suht erikoiseen maahan, ja kirjottelee siellä havaintojaan sarjakuvakirjaks. Erityisesti tuo Pjongjang oli aika mielenkiintonen. Pikku kurkistus Pohjois-Koreaan. Molemmat kirjat löytyy myös suomeks, mie vaan satuin löytämään ne enkunkielisinä. Käännöksiähän nuo taitaa molemmat olla, ettei ihan alkukielen ihmeisiin päässy tutustumaan. Suosittelen kaikille!

Nelson, Michael Alan : 28 days later *  

Tää on leffan menestyksellä ratsastava sarjakuva. Leffa oli ihan virkistävä(?) maailmanlopun rämistely, mut tää sarjakuva kyl tökkii pahasti. Kliseet ja päähenkilöiden typeryys on vertaansa vailla. Verrattuna vastaavalla aiheella varustettuun The Walking Deadiin tää on ihan kuraa. En tykänny, enkä suosita.

 

Semmosta tällä kertaa. Paljon on tullu luettua sarjakuvia iPadilla, ja sillä sarjakuvien luku toimii hyvin. Kirjojen pläräykseen näyttö ei oo kovin hyvä, mut sarjakuvan värikkäämmissä ruuduissa ja koko ruudun täyttävässä matskussa se on oikeesti ihan hyvä. 

.mikkeri