Kun täällä sitissä asustelen ja täällä tuo jäsenkorjaus on kovin suosittua ja sitäpaitsi tuo paikkakunnallamme tulon useammallekin niin tämä kirja tarttui suurella mielenkiinnolla käteeni kirjastossa tässä oiko ollu joulukuun alkua.

Kirja kertoo siis kahdesta jäsenkorjaajasta ja heidän työskentelystään ja toimintatavoistaan ja luonnollisesti koska on kyseessä vaihtoehtohoito on mukana kehuvia kommentteja. Kirja valotti mielenkiintoisella tavalla paikkakuntamme jäsenkorjauksen historiaa ja siinä sivussa kirjassa kerrottiin myös kansanlääkintäkeskuksen perustamisesta ja sen alkuperäisestä ajatusmallista, tämän kirjan nämä kyseiset mestariparantajat tosin olivat myöhemmin erkaantuneet tästä kansanlääkintäkeskuksesta, syistäkin kirjassa kerrottiin ja toimivat nykyisellään kalevalalaisen jäsenkorjaajan nimikkeellä. Ja puhuttiinpa ohessa myös siitä hepusta joka on tämän meidät talon tähän paikalle tuonut. Siksikin suurella mielenkiinnolla sitä tavasin.

Itse olen sitä mieltä että tämänpäivän koululääketieteen pitäisi ottaa nämä ns. vaihtoehtoiset hoitomuodot vakavasti. En ymmärrä miksi nämä eivät voisi kulkea käsikädessä. Jos vuosisatojen ajan on lääkitty yrteillä ihmisiä ja hoidettu vaivoja jäsenkorjauksella niin miksi ne eivät muka toimisi. Tosin kaikissa tilanteissa ei näistä aina apu löydy mutta silti. Miksi koululääketiede panee yleensä nämä halvasta? Jäsenkorjauksesta olen minä ainakin saanut paljon apua. Kaikki jotka tituleeraavat itseään jäsenkorjaajaksi eivät ole hyviä, mutta itse kyllä voin suositella jäsenkorjausta.

Tätä kirjaakin suosittelen niille joita tämä jäsenkorjaus kiinnostaa. :)

Olipa harvinaisen sekava sepustus -Sanelma